«Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ (Α.μεΑ.)
Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ» με έδρα το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Αρχική / Δραστηριότητες / Μια μουσική αγκαλιά...

Μια μουσική αγκαλιά...

Τρίτη 18/7/2017 21:08

Μια μεγάλη μουσική αγκαλιά….
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14-6- 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου η μουσική εκδήλωση όπως παλιά για οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες ( Α .με Α.) Π.Ε. Ευρυτανίας. 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με αναφορά στις δράσεις του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκαν μέσα στα τέσσερα χρόνια. 
Στη συνέχεια η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Καρπενησίου Γεωργία Γκαρίλα, η Έλενα Μάντζαρη Νηπιαγωγός με μεταπτυχιακές σπουδές στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση μαζί με τον Κλεομένη Λάππα πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου,πρώην αντιδήμαρχο κοινωνικής πρόνοιας ,πτυχιούχο φυσικής αγωγής με διδακτορικό στην κοινωνιολoγία του αθλητισμού, πτυχίο στην προπονητική και κατάρτιση σε προγράμματα ειδικής αγωγής, η Παναγιώτα Ράπτη Κοινωνικός Λειτουργός στο τμήμα κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου Καρπενησίου μίλησαν για το Σύλλογο.
Στην συνέχεια χαιρέτισε την εκδήλωση η πρόεδρος του συλλόγου Αναστασία Κριπάση-Μπάρκα. Ακολούθησε η μουσική βραδιά παρουσιάστηκαν βιογραφικά των συμμετεχόντων μουσικών. Έκλεισε με χαιρετισμό του Δημάρχου Καρπενησίου Νικολάου Σουλιώτη. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους μουσικούς Ιωάννη Κολλημένο, Γεώργιο Τάσιο, Δημήτριο Δροσίνη. Κωσταντίνο Μονιά, Δημήτρη Αναγνώστου, Λευτέρη Καμαρά, Δημήτρη Καρατσίκη, Παύλο Παπαϊωάννου, Σεραφείμ Καρυώτη, Αποστόλη Πιπέρα, Κική Κουκούτση,,Γεώργιο Ανδρεάκη, Δημήτρη Κουτσούμπα, Άλκη Μαντή, Ταξιάρχη Τσάκο, για τις ατέλειωτες πρόβες και για την εθελοντική συμμετοχή τους που είναι ιδιαίτερη τιμή για το σύλλογο. Ευχαριστουμε τον εμπνευστή θεόδωρο Μπάρκα.
Ευχαριστούμε την Αντιδήμαρχο Γεωργία Γκαρίλα την Έλενα Μάντζαρη, τον ΚλεομένηΛάππα και την Παναγιώτα Ράπτη για τα όμορφα λόγια. Μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε.
Τον Stoxos fm104,9 επίσημο χορηγό των δράσεων του Συλλόγου για την ζωντανή αναμετάδοση της εκδήλωσης.
Το ιδιοκτήτη και ραδιοφωνικό παραγωγό Ηλία Τσιώνη και την ραδιοφωνικό παραγωγό Μαρία Μπάρκα για την παρουσίαση της εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε
Τον Δήμαρχο Καρπενησίου Νικόλαο Σουλιώτη, την Αντιδήμαρχο Ευδοξ. Κονιαβίτη, την Πρόεδρο της Ε.Κ.Ε.Π.Π.Π.Α.Δ.Η..Κ.ΣοφίαΖαλοκώστα, τον Προιστάμενο του ΕΚΑΒ Ιωάννη Σβερώνη, τον Διοικητή και τον Αντιπρόεδρο του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Ευρυτανίας Νικόλαο Λυκοκάπη και Βασίλειο Τσιγαρίδα αντίστοιχα, τον σεβαστό πατέρα Γεώργιο Χρυσαφογεώργο, για την παρουσία τους.

Την Ταβέρνα Παράδεισος και τα Τζάκια Γκορόγιας για την χορηγία τους.
Το Γλυκοπλαστείο για την διάθεση των εμφιαλωμένων νερών στην εκδήλωση.
Τον Δημ. Δροσίνη για τη διάθεση του καταστήματος μουσικές επαφές για τις πρόβες.
Τον Δημ. Κοκοτίνη για την δημιουργία του βίντεο με τις δράσεις του Συλλόγου και την εθελοντική φωτογράφιση της εκδήλωσης.
Τον Παναγιώτη Τσιάμη για την εθελοντική φωτογράφιση της εκδήλωσης.
Τον Στέλιο και την Ανθή για την εθελοντική φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης.
Τους εθελοντές Γιάννη Λέρη, Ιωάννα Ρουμπή- Λελούδη, Αλεξ. Τσιώνη και Παναγ.Σκλαπάνη για την πολύτιμη βοήθεια τους.
Την Ε.Κ.Ε.Π.Π.Π.Α.Δ.Η.Κ. του Δήμου Καρπενησίου.
Τα Ευρυτανικά Νέα, Ευρυτανικό Παλμό, Ράδιο Καρπενήσι, Βήμα Πολίτη.
Ευχαριστούμε όλους όσους αγόρασαν εισιτήρια, όσους ήταν παρόντες και όλους όσους μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.
Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε γιατί έτσι μας έμαθαν τα παιδιά μας ψάχνοντας διέξοδο γυρεύοντας μια αλλιώτικη ζωή…