«Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ (Α.μεΑ.)
Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ» με έδρα το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Αρχική / Δραστηριότητες / Eνημερώνομαι- δυναμώνω- διεκδικώ-κατανοώ και γίνομαι αλληλέγγυος.

Eνημερώνομαι- δυναμώνω- διεκδικώ-κατανοώ και γίνομαι αλληλέγγυος.

Κυριακή 15/10/2017 13:15

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

 

Πραγματοποιήθηκε στο δημ .διαμέρισμα Αγίας Τριάδας του Δήμου Καρπενησίου παρουσίαση των κοιν.δομων του Δήμου.


Η παρουσίαση έγινε με τη σειρά που αναφέρεται στην πρόσκληση.Κέντρο Κοινότητας Φακίτσα Αν. Μαρία Τραστελη. Κοιν.Παντοπωλείο Θεοδ.Βαρέλη .ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Κων.Μπουμπουρή.


Ο Σύλλογος έκανε σύντομη αναφορά στις δράσεις του και τοποθετήθηκε για την κοινωνική πολιτική του Δήμου καταθέτοντας προτάσεις.


Η κ.Παν.Ραπτη μίλησε για τους μύθους και τις αλήθειες για την ψυχική νόσο και ο Σεβαστός πατέρας Ιλαρίων μίλησε για την Εκκλησία και την ψυχική νόσο.Στην αρχή της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθηνε η Αντιδήμαρχος κ.Γεωργία Γκαρίλα και ο προϊστάμενος του τμήματος κοιν.αλληλεγγύης κ.Κων Κωστόπουλος.


Ευχαριστούμε τον Δήμο Καρπενησίου και την Αντιδήμαρχο κ.Γεωργία Γκαρίλα για την τιμητική πρόσκληση και τη ζεστή φιλοξενία.


Ευχαριστούμε το τμήμα Κοιν .Αλληλεγγύης του Δήμου Καρπενησίου για την διαρκή και εξαιρετική συνεργασία με το Σύλλογο, την συντονίστρια της εκδήλωσης κ.Παν.Ραπτη και όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.


Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.


Ευχόμαστε αυτο να επαναληφθεί και σε άλλες Δημ.Ενότητες και τους νέους υπαλλήλους των δομών να είναι καλά και να έχουν πάντα τον ίδιο ενθουσιασμό για προσφορά όπως είχαν την ημέρα της εκδήλωσης.


Εμείς κλείσαμε την ομιλία μας συμπληρώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης ενημερώνομαι- δυναμώνω- διεκδικώ-κατανοώ και γίνομαι αλληλέγγυος.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΡΙΠΑΣΗ-ΜΠΑΡΚΑ