«Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ (Α.μεΑ.)
Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ» με έδρα το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Αρχική / Δραστηριότητες / ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ..ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΒΛΕΜΜΑΤΑ!!!

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ..ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΒΛΕΜΜΑΤΑ!!!

Δευτέρα 27/11/2017 16:00

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24-11-2017 η ημερίδα Ιατρική Προσέγγιση στην καθημερινότητα των Α.με Α.

 

Η εκδήλωση διοργανώθηκε απο τον Ιατρικό Σύλλογο Ευρυτανίας και τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων Α.με Α. Π.Ε. Ευρυτανίας.


Σκοπός της εκδήλωσης εκτός απο την ενημέρωση όλων όσων φροντίζουν Α.με Α. ήταν και η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνία σχετικά με τις δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι γονείςΑμεΑ., η κατανόηση της συμπεριφοράς των παιδιών μας η οποία δεν οφείλετε στην διαπαιδαγώγηση τους αλλά στην αναπηρία τους και τέλος η ανάγκη να φανεί η αναγκαιότητα δημιουργίας δομών και υποδομών η οποία δεν πρέπει να μετριέται με αριθμούς ωφελουμένων αλλά με ανακούφιση ανθρώπων.


Ευχαριστούμε για την παρουσία τους τον Σεβασμιώτατο κ.κ.Γεώργιο, τους σεβαστούς πατέρες κ.κ.Ευαγ.Πλατή, κ.κ.Γεώργιο Χρυσαφογεώργο κ.κ.Ιλαρίωνα, την Αντιδήμαρχο Πρόνοιας κα Γ.Γκαρίλα ,τον Πρόεδρο του Δημ.Συμβουλίου κ.Κλεομ.Λάππα,τον δημ σύμβουλο κ.Ηλ.Κοντογεώργο, τον Διοικητή και Αντιπρόεδρο του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων, τους ιατρούς του Νοσοκομείου Καρπενησίου που ήταν παρόντες,τον Προιστάμενο Του ΕΚΑΒ και όλους όσους μας τίμησαν.


Ευχαριστούμε τον Ιατρικό Σύλλογο και τους ομιλητές Ζήση Αθαν Νευρολόγο, Πριτσιόλα Ευθ.Ψυχίατρο, Παπίλα Κων Αναισθησιολόγο,Σεβ.πατέρα Κων.Μακράκη Παιδίατρο , Κουρκουβέλη Αλεξ.Οδοντίατρο. για την τιμητική συνεργασία.
Τον Δήμο Καρπενησίου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κλεον.Λάππα για την βοήθεια του και την παραχώρηση της αίθουσας.

Τον Δημ. Κοκοτίνη για την εθελοντική φωτογράφιση.


Ήταν ακόμα μια συνέχιση της προσπάθειας να αλλάξουμε πρόσωπα να αλλάξουμε βλέμματα...

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ,

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΡΙΠΑΣΗ-ΜΠΑΡΚΑ