«Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ (Α.μεΑ.)
Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ» με έδρα το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Αρχική / Δραστηριότητες / ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΨΥΧΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ -Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΨΥΧΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ -Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ.

Δευτέρα 23/4/2018 10:29

Πραγματοποιήθηκε την 18-4-2018 η εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων,Κηδεμόνων Α.με Α. Π. Ε.Ευρυτανίας.
Θέμα: ΨΥΧΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ - Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ.
Ομιλητής: Ευθ.Πριτσιόλας Ψυχίατρος, Συντονιστής Δ/ντής Γ.Ν. Καρπενησίου και επιστημονικά υπεύθυνος του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Καρπενησίου.
Ευχαριστούμε για την παρουσία τους :
Τον Σεβασμιώτατο κ.κ. Γεώργιο,τον Περιφερειακό Σύμβουλο
κ.Τσιτσάνη,τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου κ.Λακιώτη,τον Διοικητή του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων κ.Κοντοπάνο,τον Διευθυντή Δασών κ.Φάκα,τον Δασάρχη Καρπενησίου κ, Καρκάνη, τον, κ.Βασ. Χατζηγεώργου Αστυνόμο Β,τον κ. Καρατσίκη Δημ.ιατρό ,τον Προιστάμενο του ΕΚΑΒ κ. Σβερώνη και όλους όσους ήταν παρόντες.
Ευχαριστούμε τον κ. Ευθ.Πριτσιόλα για την τιμή που μας έκανε.
Η Γεωργία Τσιαμτσιούρη ιατρός - παθολόγος μας γνώρισε τον άνθρωπο και επιστήμονα κ. Πριτσιόλα.
Την ευχαριστούμε απο καρδιάς για την παρουσία και την εθελοντική συμμετοχή της.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της Προέδρου η οποία μεταξύ άλλων είπε 
Η ψυχική ασθένεια ήταν πάντα ένα ταμπού για την ελληνική κοινωνία.
Απάντηση στα αισθήματα φόβου μπορεί να δώσει η γνώση και η πληροφόρηση. Γιαυτό είμαστε σήμερα εδώ.

Εμείς έχουμε την πεποίθηση ότι το μεγάλο κοινωνικό ζήτημα της Ψυχικής Υγείας μπορεί να υποστηριχθεί μόνο με τον συντονισμό όλης της κοινωνίας σταδιακά. 
Εστιάζουμε στην ευαισθητοποίηση κάθε πολίτη ώστε να αλλάξει η στάση του καθενός μας απέναντι στην διαφορετικότητα και να γίνει τελικά υπόθεση όλων μας η αντιμετώπιση του κοινωνικού στίγματος που συνοδεύει τους κοινωνικά πάσχοντες για μια κοινωνία αλληλεγγύης.
Σήμερα είμαστε εδώ όμως και για να τιμήσουμε τον άνθρωπο, επιστήμονα Ευθ.Πριτσιόλα για την πολυετή προσφορά του στον τομέα της ψυχικής υγείας στην Ευρυτανία.
Η Πρόεδρος δίνοντας την τιμητική πλακέτα είπε:
Να σας ευχαριστήσω για την προφορά σας όλα αυτά τα χρόνια στον τομέα της ψυχικής υγείας στην Ευρυτανία ,σας ευχαριστούμε για την βοήθεια στα δικά μας παιδιά , την στήριξη στις οικογένειες τους αλλά και τις καταλυτικές παρεμβάσεις σας όταν αυτό ήταν αναγκαίο.
Σας εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσετε με υγεία για πολλές δεκαετίες την προσφορά σας με τον ίδιο ζήλο συνέπεια και αγάπη για τους ασθενείς σας. Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Κοκοτινη για την εθελοντική φωτογράφιση και την ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ του Δήμου Καρπενησίου για την διάθεση της αίθουσας.