«Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ (Α.μεΑ.)
Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ» με έδρα το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Αρχική / Δραστηριότητες / Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρίες

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρίες

Τετάρτη 5/12/2018 18:37

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες.

 

Για την δεύτερη ημέρα!!!!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δεύτερη γιορτή διαφορετικότητας.

Η συμμετοχή ήταν συγκινητική. Περίπου τριακόσια παιδιά από νηπιαγωγεία και δημοτικά της πόλης συμμετείχαν. 
Διασκεδάσαμε με κλόουν, κάναμε ταχυδακτυλουργικα κόλπα, χορέψαμε, παίξαμε, ζωγράφισα με, συγκινήθηκα με και γίναμε όλοι μία παρέα. Ευχαριστούμε τις αντιπροσωπείες από το πρώτο νηπιαγωγείο, πρώτο δημοτικό, τρίτο δημοτικό, τρίτο νηπιαγωγείο, τέταρτο δημοτικό, ειδ δημοτικό, το ΕΕΕΕΚ Καρπενησιου, το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου Καρπενησίου, τους εκπαιδευτικούς που συνόδευσαν τα παιδιά και τους διευθυντές των σχολείων.


Ευχαριστούμε το ΚΕΔΔΥ Ευρυτανίας για την συμμετοχή,την βοήθεια στην διοργάνωση
Ευχαριστούμε την Καλινα Γκοντα, την Στέλλα Ντουσιου, την Μαρία Καλαμπαλικη εκπαιδευτικούς και τα παιδιά της Πέμπτης τάξης του τρίτου δημοτικού για το χορευτικό.


Ευχαριστούμε το Δήμο Καρπενησίου, τον Αντιδήμαρχο Ταξ. Κουτρομανο για την διάθεση του κλειστού γυμναστηρίου. Ευχαριστούμε την Αντιδήμαρχο Γεωργία Γκαριλα, την ειδ σύμβουλο Βίκυ Γκορογια, τον Διον. Παρουτσα υπεύθυνο σχολικών δραστηριοτήτων για την παρουσία τους.


Ευχαριστούμε τον Γιάννη Σβερωνη προϊστάμενο του Εκαβ Καρπενησίου για την παρουσία του και τη διαρκή στήριξη στις εκδηλώσεις του Συλλόγου σε θέματα ασφάλειας των συμμετεχόντων.

 

Για την τρίτη ημέρα

 

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας , το Δήμο Καρπενησίου, το Δήμο Αγράφων, το ΕΕΕΕΚ Καρπενησιου, το ΚΕΔΔΥ Ευρυτανίας για την συνδιοργανωση.
Ευχαριστούμε την Εκεππππαδηκ για την διάθεση της αίθουσας, τον Γιάννη Σβερωνη από το Εκαβ Καρπενησίου, τους Διευθυντές των Σχολείων, τους εκπαιδευτικούς που συνόδευσαν τα παιδιά από τα περιφερειακά γυμνάσια και λύκεια και το πρώτο και δεύτερο Γυμνάσιο Καρπενησίου.


Ευχαριστούμε το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου Καρπενησίου για την παρουσία του.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Δημ Τσιγαριδα για το τρέξιμο, την επιτυχή διοργάνωση και το πάθος που αγκάλιασε αυτή την εκδήλωση.


Την Αντιγόνη Λυκοκαπη κοινωνική λειτουργό στο ΚΕΔΔΥ Ευρυτανίας για την επιτυχή και στοχευμενη ομιλία της, την ενθάρρυνση, την στήριξη στο Σύλλογο.
Όλο το προσωπικό του ΚΕΔΔΥ Ευρυτανίας που έτσι και αλλιώς ένα ευχαριστώ δεν φθάνει.


Παρακολουθειστε την ομιλία της προεδρου στο παρακάτω άρθρο από τα Ευρυτανικα Νέα και τον Geo Zalokostas. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΔΩ