«Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ (Α.μεΑ.)
Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ» με έδρα το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Αρχική / Δραστηριότητες / Απογευματινες θεραπείες των παιδιών του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες Π Ε Ευρυτανίας στο Θεραπευτηριο Χρονιων Παθήσεων Ευρυτανίας

Απογευματινες θεραπείες των παιδιών του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες Π Ε Ευρυτανίας στο Θεραπευτηριο Χρονιων Παθήσεων Ευρυτανίας

Τετάρτη 31/7/2019 1:18

Απογευματινες θεραπείες των παιδιών του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες Π Ε Ευρυτανίας στο Θεραπευτηριο Χρονιων Παθήσεων Ευρυτανίας.Οι συνεργασίες φέρνουν αποτελέσματα!

 

Οι θεραπείες είναι δωρεάν. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Συλλόγου και υλοποιήθηκε από το Θεραπευτηριο Χρονιων Παθήσεων Ευρυτανίας.

Η ομάδα μας Ελισάβετ Κουτσοθαναση, κοινωνική λειτουργός, Βανέσα Κασινα φυσικοθεραπευτρια, Αντρέας Τσακανικας Λογοθεραπευτης, Γιάννης Τζιουνης καθηγητήςειδ φυσικής αγωγής.
Νέοι επιστήμονες που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την υλοποίηση του προγράμματος. Τους ευχαριστώ από καρδιάς για την εξαιρετική συνεργασία και πραγματικά για την υπομονή, την επιμονή, τον σεβασμό στα παιδιά μας και στους γονείς.
Συμμετέχουν 18 άτομα. Τα περισσότερα στο φάσμα του αυτισμού. Τα 8 άτομα δεν έχουν κάνει θεραπείες και τα 4 είχαν σταματήσει και ξεκίνησαν ξανά.
Παράλληλα στηρίζουμε και οικογένειες των παιδιών μας που χρειάζονται βοήθεια σε συνεργασία με την Αντιγ. Λυκοκαπη κοινωνική λειτουργό, εθελόντρια του Συλλόγου, η οποία ακούραστα στηρίζει αυτήν την προσπάθεια.

 

H ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΡΙΠΑΣΗ-ΜΠΑΡΚΑ