«Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ (Α.μεΑ.)
Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ» με έδρα το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Αρχική / Δραστηριότητες / Σήμερα είχαμε την χαρά να υποδεχτουμε στο χώρο του Κδαπ-μεα τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό.

Σήμερα είχαμε την χαρά να υποδεχτουμε στο χώρο του Κδαπ-μεα τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό.

Τετάρτη 28/4/2021 1:55

Σήμερα είχαμε την χαρά να υποδεχτουμε στο χώρο του Κδαπ-μεα τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό.
Εκτός από τον Αντιπεριφερειάρχη Αρ. Τασιό, τον Δήμαρχο Καρπενησίουυ Νικ. Σουλιωτη,την Περιφερειακή Σύμβουλο κα Κατ. Καλαντζή,την Αντιδήμαρχο Σοφία Ζαλοκώστα, την Πρόεδρο της Εκκεπαδηκ κα Εύη Κονιαβίτη, την Αντιπρόεδρο Εκκεπαδηκ κα Μαίρη
Δόση, τους εργαζόμενους του Κδαπ-μεα του Δήμου Καρπενησίου παρούσα ήμουν και εγώ ως Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων, κηδεμόνων Α. με Α. Π. Ε. Ευρυτανίας.
Είχα την ευκαιρία να συζητήσω για την πορεία της ίδρυσης του Κέντρου διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας Α. με Α. που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και υλοποιείται από το Δήμο Καρπενησίου καθώς και την στήριξη για την δημιουργία Στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης η οποία ήδη έχει ξεκινήσει με τον Αντιπεριφερειάρχη κ Τασιό και τον πρωην Διοιηκητή του Θεραπευτηριου Χρονίων Παθήσεων Ευρυτανίας κ Νικ. Κοντοπάνο.
Ο Περιφερειάρχης κατανόησε την ανάγκη ίδρυσης αυτών των δομών και στηρίζει την προσπάθεια δημιουργίας τους. Με την σημερινή μας παρουσία δόθηκε το μήνυμα της εξαιρετικής συνεργασία όλων μας για την βελτίωση της ζωής των παιδιών μας και των οικογενειών.
Στη συνέχεια προσφέρθηκαν δωράκια από το Κδαπ-μεα σε όσους παρεβρέθηκαν κατασκευασμένα από τους ωφελούμενους της δομής