«Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ (Α.μεΑ.)
Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ» με έδρα το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Αρχική / Δραστηριότητες / Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων Α. Με Α. Π. Ε. Ευρυτανίας πραγματοποίησε δύο εκπαιδευτικές εκδρομές στους Δελφούς και στην Βεργίνα.

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων Α. Με Α. Π. Ε. Ευρυτανίας πραγματοποίησε δύο εκπαιδευτικές εκδρομές στους Δελφούς και στην Βεργίνα.

Παρασκευή 16/7/2021 5:13

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων Α. Με Α.
Π. Ε. Ευρυτανίας πραγματοποίησε δύο εκπαιδευτικές εκδρομές στους Δελφούς και στην Βεργίνα.
Τα έξοδα των εκδρομών μετακίνηση, δύο ημιδιατροφές, πλήρες γεύμα, ξεναγούς, εισόδους μουσείων κάλυψε το Ίδρυμα Γαζή- Τριανταφυλλόπουλου.
Ευχαριστούμε από καρδιάς το Ίδρυμα για την κάλυψη των εξόδων και την στήριξη στα α. με α. Χωρίς την βοήθεια τους ήταν αδύνατο να καλυφθούν τα έξοδα από το ταμείο του Συλλόγου.
Μέσα από αυτές τις εκδρομές,με την επιχορήγηση του Ιδρύματος, τα παιδιά μας έζησαν πρωτόγνωρες εμπειρίες αλλά και ψυχαγωγήθηκαν .
Σκοπός μας ήταν η κοινωνική ένταξη των παιδιών , η βελτίωση της συμπεριφοράς τους, η αυτονόμηση , η αυτοεξυπηρέτηση τους.
Ευχαριστουμε τον π. Ιλαρίωνα Λιάσκο για την τιμητική εθελοντική συμμετοχή του.
Ευχαριστούμε τον Γιάννη Σβερώνη Αντιδήμαρχο Δήμου Καρπενησίου ο οποίος συνόδευσε την εκδρομή με την ιδιότητα του διασώστη.
Ευχαριστούμε το ΚΕΣΥ Ευρυτανίας για την συνοδεία στην εκδρομή εθελοντριών επιστημόνων ειδικής αγωγής.
Ευχαριστούμε το πρακτορείο Κarpenissi tours για την άψογη διοργάνωση των εκδρομών, την ζεστή φιλοξενία.
Ευχαριστούμε τον Νίκο Κοντοπάνο για την πολύτιμη βοήθεια του.
Ευχαριστούμε τον Διοικητή του Θεραπευτηρίου Χρονών Παθήσεων Ευρυτανίας Κλεομ.Λάππα για την συμμετοχή παιδιού α. με α. στην εκδρομή συνοδεία νοσηλεύτριας και την μετακίνηση του από και προς στο Θεραπευτήριο.
Περάσαμε μοναδικά, υπέροχα, γίναμε όλοι μια παρέα και δώσαμε ραντεβού για τις επόμενες!!