«Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ (Α.μεΑ.)
Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ» με έδρα το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Αρχική / Δραστηριότητες / Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Α. Με Α

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Α. Με Α

Τρίτη 23/11/2021 7:07

Ο Σύλλογος γονέων, κηδεμόνων α. με α
Π. Ε. Ευρυτανίας σε συνδιοργάνωση με την Διευθυνση Πρωτοβάθμιας, το Κεδασυ Ευρυτανίας πραγματοποίησε επισκέψεις σε σχολεία του Δήμου Αγράφων και του Δήμου Καρπενησίου. Συγκεκριμένα διαβάσαμε παραμύθι σχετικό με την διαφορετικότητα, προβάλαμε βιντεο,παίξαμε βιωματικά παιχνίδια,απαντήσαμε σε συνέντευξη των παιδιών,ενημερώσαμε για τους ειδικούς τροπους επικοινωνίας των κωφών και τυφλών. Οι παρουσιασεις έγιναν στο Δημ. Σχολείο Βαλαώρας, Δημ. και νηπιαγωγείο Δαφνούλας, Δεύτερο Νηπιαγωγείο Καρπενησίου και Τέταρτο δημοτικό σχολείο Καρπενησίου,
την δομή ΚΔΑΠ Βερβεριτσα (εδώ η διοργάνωση έγινε από τον Σύλλογο με τη βοήθεια της κας Λυκοκάπη Αντιγ. Κοιν. Λειτουργο - Κοινωνιολόγο).
Ευχαριστουμε από καρδιάς τους συν διοργανωτές μας,την κα Ευαγγελία. Ρογκα,τους εκπαιδευτικούς και διευθυντές των σχολείων, το ΚΔΑΠ Βερβεριτσα για την ζεστή φιλοξενία και το μοναδικό δώρο, τα παιδιά της πεμτης δημοτικου του τέταρτου δημοτικού σχολείου Καρπενησίου για τα προσωπικά και συγκινητικά δώρα τους, την Αντιδήμαρχο Αγράφων κα Κοτρώνα , τον Θεοδ. Μπάρκα και τον Γιώργο Κατσαρό.
Οι εμπειρίες μοναδικές, οι ερωτήσεις πολλες και ατελείωτες. Ήταν μια υπεροχη δημιουργική εβδομάδα.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Αντιγόνη Λυκοκάπη προισταμένη του Κεδασυ Ευρυτανίας για την συνεχή βοήθεια και στήριξη στον Σύλλογο και την αγαπημένη ψυχολόγο ΒάγιαΒάγια Ρόιδου
Οι δράσεις συνεχίζονται με κατασκευή γλυκών από τα ειδ. σχολεία με την ευγενική χορηγία του Γλυκοπλαστείου και φυσικά ο δωρεάν οδοντιατρικός έλεγχος από την οδοντίατρο Αλεξ. Κουρκουβέλη μέχρι τέλος Νοέμβρη.