«Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ (Α.μεΑ.)
Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ» με έδρα το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Αρχική / Δραστηριότητες / Οικογενειακή υπόθεση ο αγώνας βόλεϊ του Σαββάτου 25/6

Οικογενειακή υπόθεση ο αγώνας βόλεϊ του Σαββάτου 25/6

Δευτέρα 4/7/2022 14:20

"Οικογενειακή"υπόθεση ο αγώνας βόλεϊ του Σαββάτου 25/6
Η ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου μας ανέλαβε δράση και ήρθε αντιμέτωπη με τις μαμάδες τους για να σταθεί δίπλα στον συνάνθρωπο!!!
Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια του εορτασμού των 10 χρόνων του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ατόμων με αναπηρίες ΠΕ Ευρυτανίας και για την ιστορία έληξε 3-0 υπέρ των μαμάδων ( μας άφησαν ).
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων ατόμων με αναπηρίες ΠΕ Ευρυτανίας που υπάρχει
Μπορεί να ακούγεται πολύ αυτό που γράφω όμως την χρόνια που μας πέρασε είχα την χαρά και την τύχη να γνωρίσω ανθρώπους με αναπηρίες και κατάλαβα ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ΑΓΓΕΛΟΙ που ο Θεός τους στέλνει στη γη για να μας μάθουν να αγαπάμε!!!
Αυτοί οι "άγγελοι" χρειάζεται ακόμη να διεκδικούν ότι για τους υπόλοιπους είναι αυτονόητο και είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένας σύλλογος που θα στηρίξει τις διεκδικήσεις τους!!!
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πορεία του συλλόγου και δεσμευομαστε ότι θα σταθούμε σε δίπλα τους σε ότι χρειαστούν 
Ανάρτηση από ΠΑΚ
Ευχαριστούμε πολύ για τις δύο διοργανώσεις.
Ευχαριστούμε πολύ για όσα γράφετε για εμάς.
Μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε.
Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν,όλους όσους πούλησαν εισιτήρια,όλους όσους αγόρασαν εισιτήρια , όλους όσους ήταν παρόντες και όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση των δύο εκδηλώσεων.