«Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ (Α.μεΑ.)
Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ» με έδρα το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Αρχική / Δραστηριότητες / Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα αυτισμού - 2015

Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα αυτισμού - 2015

Παρασκευή 3/4/2015 0:25

Την Τετάρτη 1η Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μας για την παγκόσμια ημέρα αυτισμού σε συνεργασία με τον Δήμο Καρπενησίου και την ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ του Δήμου Καρπενησίου.

Ευχαριστούμε του αντιδήμαρχο κ Κλεομένη Λάππα, την πρόεδρο της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ Σοφία Ζαλοκώστα και το προσωπικό της ΕΚΕΠΠΑΔΗΚ. Την διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Καρπενησίου κ Ευαγγελία Παγιαβλά. Τις ομιλήτριες κ Σταυρούλα Τσίπρα Πανάγου και την κ Παναγιώτα Ράπτη. Ευχαριστούμε την κ Αλίκη Κοσμά Ψυχολόγο - Αναπληρώτρια του ΚΕΔΥ Ευρυτανίας η οποία συμμετέχει εθελοντικά στον σύλλογο και ενημέρωσε με πρωτοβουλία του συλλόγου από την συχνότητα του Ράδιο Καρπενήσι για τον αυτισμό. Ευχαριστούμε τους δημοτικούς συμβούλους κ Νιούτσικο Γεώργιο και κ Κοντογεώργο Ηλία. Το σχολικό σύμβουλο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ Δημογεροντάκη Βασίλειο. Τους μουσικούς Δημήτρη Καβατζόπουλο, Τίνα Κοκκίνη, Θεόδωρο Μπάρκα. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους τα παιδιά:

Εύα Νιούτσικου
Ξανθή Τσιούνη
Λιδία Κουτσοκώστα
Γεωργία Αναστασιάδη
Ορφέα Τσέλο
Χρήστο Αϊκη
Μανώλη Αϊκη
Σταύρο Φυσέκη
Κωνσταντίνο Κελεσίδη
Γιάννη Ευσταθίου
Ελπίδα Τσουκαλά
Γιάννη Τσόγκα
Καβατζόπουλο Ματθαίο

Τους χορηγούς επικοινωνίας Star Κεντρικής Ελλάδας, Ράδιο Καρπενήσι, Ευρυτανικά Νέα, Ευρυτανικό Παλμό. Τους κ Κωνσταντίνο Κεφαλά και Παναγιώτη Σκλαπάνη.

Τέλος ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς και τις αντιπροσωπίες παιδιών από σχολεία του Καρπενησίου. Και όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μας.

Από το Δ.Σ.