«Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ (Α.μεΑ.)
Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ» με έδρα το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Αρχική / Δραστηριότητες / 2-12-2015 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ / 3-12-2015 ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

2-12-2015 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ / 3-12-2015 ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 9/12/2015 10:13

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ,ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2-12-2015 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΚΡΙΠΑΣΗ- ΜΠΑΡΚΑ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΑΠΗΥΘΗΝΕ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΑΦΗΓΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΛΜΕΡ Ο ΠΑΡΔΑΛΟΣ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ.Η ΑΦΗΓΗΣΗ ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΛΩΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΔΑΛΑ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝ ΚΙΤΣΙΟΥ( ΡΑSTRY CHEF). ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΛΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ,ΤΗΝ ΦΑΝΗ ΚΟΥΔΙΓΚΕΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΡΙΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΜΗΤΡΟΥ,ΝΤΙΝΑ ΜΠΑΡΛΑ,ΚΑΛΛΙΝΑ ΓΚΟΝΤΑ,ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΑΠΠΑ,ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΑΜΤΣΟΥΡΗ,ΜΠΑΝΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ,ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΡΙΑ,ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥΤΣΟΚΟΥ,ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΚΑ,ΠΟΛΥΖΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ,ΔΑΦΝΗ ΔΡΥΣΤΕΛΛΑ,ΣΟΥΛΑ ΜΕΡΕΝΤΙΤΗ,ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΡΟΥ,ΑΓΑΘΗ ΠΑΤΣΑΟΥΡΑ,ΒΟΥΛΑ ΣΤΑΘΑΚΗ,ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΕΛΕΝΗ,ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ ΘΑΛΛΙΑΝΑ,ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΣΙΑΜΙΩΤΗ,ΒΡΟΝΤΟΥ ΝΑΝΤΙΑ,ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΒΑΣΩ ΣΙΟΥΤΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΙΤΣΙΟ( ΡΑSTRY CHEF) ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.

 

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3-12-2015 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ Ε.Ε.Ε.ΕΚ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ,ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ,ΤΟ ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΡΙΠΑΣΗ –ΜΠΑΡΚΑ.