«Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ (Α.μεΑ.)
Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ» με έδρα το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Αρχική / Δραστηριότητες / ΕΝΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ!

ΕΝΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ!

Σάββατο 5/3/2016 6:48

 

Αξέχαστο θα μείνει σε όλους τους συμμετέχοντες το αποκριάτικο πάρτυ του συλλόγου γονέων, κηδεμόνων ατόμων με αναπηρίες (ΑμεΑ) Π.Ε. Ευρυτανίας.

Στην αποκριάτικη γιορτή που ετοιμάσαμε με μεγάλο κέφι συμμετείχαν πάνω απο 100 παιδιά ηλικίας εως 12ετών.Με χορό, πολλές σερπαντίνες, απρόβλεπτες μεταμφιέσεις και διάφορες λιχουδιές διασκεδάσαμε για πάνω απο 2 ώρες.

 

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους :

 

Τον Δήμαρχο Καρπενησίου Νικόλαο Σουλιώτη, την πρόεδρο της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ Σοφία Ζαλοκώστα, τους εκπαιδευτικούς , το βοηθητικό προσωπικό και τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού , του ΕΕΕΕΚ Καρπενησίου και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Καρπενησίου.

Την καθηγήτρια φυσικής αγωγής Βάσω Σιούτα και τα παιδιά του Δεύτερου Γυμνασίου Καρπενησίου. Την τρίτη τάξη του Δευτέρου Γυμνασίου και τον καθηγητή φυσικής αγωγής Νικόλαο Κοτρώνη. Την δασκάλα Αγορίτσα Σουλιώτη και τα παιδιά της τρίτης τάξης του Τρίτου Δημοτικού. Το ΕΚΑΒ Καρπενησίου και ιδιαίτερα τον προϊστάμενο Γιάννη Σβερώνη που είναι παρον σε όλες μας τις εκδηλώσεις και με την δική του συνδρομή εξασφαλίζεται επιπλέον η ασφάλεια των συμμετεχόντων. Τους γονείς και κηδεμόνες μέλη του συλλόγου μας και όλους όσους παρευρέθηκαν. Το Ράδιο Καρπενήσι, Τα Ευρυτανικά Νέα και τον Ευρυτανικό Παλμό για την προβολή της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε επίσης για την φιλοξενία την καφετέρια "DOLCE" τον Γιάννη Πεσλή και όλο το προσωπικό και τον Παναγιώτη Κίτσιο απο τα ζαχαροπλαστεία "FRESH" για τις υπέροχες λιχουδιές που ετοίμασε για το πάρτυ.

Τέλος, ευχαριστούμε τον Δημήτριο Κοκκοτίνη για την εθελοντική φωτογράφιση της εκδήλωσης.

 

Σας ευχαριστούμε όλους απο καρδιάς και ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ!!!!

 

Για το Δ.Σ. 

Αναστασία Κριπάση-Μπάρκα