«Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ (Α.μεΑ.)
Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ» με έδρα το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Αρχική / Δραστηριότητες / Με επιτυχία η εκδήλωση για τον αυτισμό

Με επιτυχία η εκδήλωση για τον αυτισμό

Δευτέρα 11/4/2016 7:22

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού με θέμα : Διαταραχές αυτιστικού φάσματος – Νεότερα δεδομένα.Ομιλήτρια μας ήταν η κυρία Βάγια Παπαγεωργίου παιδοψυχίατρος-ειδικευμένη στον αυτισμό.

 

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος πρόνοιας κ. Κλεομένης Λάππας, η Πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ Καρπενησίου κ. Σοφία Ζαλοκώστα, ο Αντιπρόεδρος του θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων κ. Βασίλης Τσιγαρίδας, ο Διευθυντής Δασών κ. Ιωάννης Φάκας, ο γιατρός Δημήτριος Καρατσίκης, ο αστυνόμος Β’ κ. Βασίλειος Χατζηγεώργου ,ο προϊστάμενος του ΕΚΑΒ κύριος Ιωάννης Σβερώνης, η προϊσταμένη του ΚΕΔΔΥ Ευρυτανίας  , εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης , οι σεβαστοί πατέρες Ευάγγελος Πλατής και Γεώργιος Χρυσαφογιώργος  και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου κ.Μαρία Χατζοπούλου. Επίσης, γονείς παιδιών με αυτισμό και πολίτες της πόλης.

 

Η εκδήλωση αυτή είναι η αρχή μιας σειράς νέων δράσεων προς όφελος όχι μόνο των μελών του συλλόγου αλλά και όλων των Ευρυτάνων.

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς την κυρία Βάγια Παπαγεωργίου για την εξαιρετική,ενημερωτική και στοχευμένη ομιλία της, και για την αφιλοκερδή συμμετοχή της.Η παρουσία της ηταν ιδιαίτερη τιμη για τον σύλλογο αλλα και για την πόλη.

 

Ευχαριστούμε την ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ για την παραχώρηση της αίθουσας και τις κυρίες Βάσω Σιούτα και Βασιλική Πολύζου για την ενημέρωση των εκπαιδευτικών.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αναστασία Κριπάση-Μπάρκα