«Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ (Α.μεΑ.)
Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ» με έδρα το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Αρχική / Δραστηριότητες / Ενα αξέχαστο αποκριάτικο πάρτι!

Ενα αξέχαστο αποκριάτικο πάρτι!

Τρίτη 21/2/2017 10:58

Αξέχαστο θα μείνει σε όλους τους συμμετέχοντες το αποκριάτικο πάρτυ του συλλόγου γονέων, κηδεμόνων ατόμων με αναπηρίες (ΑμεΑ) Π.Ε. Ευρυτανίας.
Στην αποκριάτικη γιορτή που ετοιμάσαμε με μεγάλο κέφι συμμετείχαν πολλα παιδιά και αντιπροσωπεία του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων .Με χορό, πολλές σερπαντίνες, απρόβλεπτες μεταμφιέσεις,διάφορες λιχουδιές και face painting διασκεδάσαμε για πάνω απο 2 ώρες.

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους :

τους εκπαιδευτικούς , το βοηθητικό προσωπικό και τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού , του ΕΕΕΕΚ Καρπενησίου και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Καρπενησίου και του Ειδικού Νηπιαγωγείου . Τον καθηγητή φυσικής αγωγής Νικόλαο Κοτρώνη αλλα και την αντιπροσωπεία των μαθητων απο το δεύτερο γυμνάσιο , Την δασκάλα Στέλλα Ντουσιου με την αντιπροσωπεία των μαθητών της β δημοτικού. Την ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΕΔΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΣΣΥ ΚΥΛΕΡΤΖΗ για την εθελοντική συμμετοχή τους στο face painting των παιδιών.Τον προϊστάμενο του ΕΚΑΒ Γιάννη Σβερώνη που είναι παρον σε όλες μας τις εκδηλώσεις και με την δική του συνδρομή εξασφαλίζεται επιπλέον η ασφάλεια των συμμετεχόντων. Τον Διοικητή του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Κ. Νικόλαο Λυκοκαπη μαζι με τους συνοδούς και τους φιλοξενούμενους. Τους γονείς και κηδεμόνες μέλη του συλλόγου μας και όλους όσους παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους. 
Ευχαριστούμε επίσης για την φιλοξενία την καφετέρια "DOLCE" τον Γιάννη Πεσλή και όλο το προσωπικό και τον Παναγιώτη Κίτσιο απο τα ζαχαροπλαστεία "FRESH" για τις υπέροχες λιχουδιές που ετοίμασε για το πάρτυ.


Σας ευχαριστούμε όλους απο καρδιάς και ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ!!!!

Για το Δ.Σ. 
Αναστασία Κριπάση-Μπάρκα