«Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ (Α.μεΑ.)
Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ» με έδρα το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Αρχική / Δραστηριότητες / Make your steps worth (Κάνε τα βήματα σου να αξίζουν) του δρομέα μεγάλων αποστάσεων κου Σωτήρη Σωτηρίου

Make your steps worth (Κάνε τα βήματα σου να αξίζουν) του δρομέα μεγάλων αποστάσεων κου Σωτήρη Σωτηρίου

Δευτέρα 3/7/2023 9:01

Στιγμές από την συνέντευξη τύπου με το φακό του Παναγιώτη Καραγιάννη Συμβαίνει τώρα.
Αφορά την εκδήλωση Make your steps worth (Κάνε τα βήματα σου να αξίζουν) του δρομέα μεγάλων αποστάσεων κου Σωτήρη Σωτηρίου
Θα καλύψει την απόσταση από την Ακρόπολη 21/7 και ώρα 17.00 .Η εκκίνηση θα δοθεί από τον Δήμαρχο Αθηνών κο. Κων.Μπακογιαννη.
Θα τερματίσει στις 23/7 ώρα 19.00 στο Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων στο Καρπενήσι 315 χλμ
Με αυτήν την διαδρομή τιμά τους γονείς των παιδιών με αναπηρίες και συγκεκριμένα τον Σύλλογο γονέων, κηδεμόνων ΑΜΕΑ Π.Ε. Ευρυτανίας.
Την 23/7 και ώρα 17.50 θα περάσει από την πλατεία Καρπενησίου και θα κάνει μια μικρή στάση.Ο Σύλλογος καλεί όλους τους φορείς,τους συλλόγους μεμονωμένους πολίτες να τον υποδεχτούμε να τον εμψυχώσουμε μέχρι τον τερματισμό.
Ο Πολιτιστικός σύλλογος Καρπενησίου θα παρουσιάσει από το θεατρικό του εργαστήρι ένα θέμα με την αναπηρία και αθλητής μας θα μιλήσει στα παιδιά για τον αθλητισμό και την αλληλεγγύη.
Ο stoxos fm 104,9 παίζει μουσική.
Ευχαριστούμε πολύ τους συνδιοργανωτές
Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας,ΟΠΑΣΤΕ,Δήμο Αθηναίων,Δήμο Καρπενησίου,με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλογου Καρπενησίου.
Τους χορηγούς επικοινωνίας star Κεντρικής Ελλάδας, Ευρυτανικά Νέα, Ευρυτανικό Παλμό,stoxos fm 104,9,Παναγιώτης Καραγιάννης συμβαίνει τώρα you tube,akis Evsport.
Όλη η διοργάνωση είναι συνολική δουλειά μηνών.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους εθελοντές μας και ένα μεγάλο ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Γιάννη Πενεση που θα βγάλει σε πέρας την συνοδεία του αθλητή μας εθελοντικά για ένα τριήμερο χωρίς στάση και ύπνο για να τον υποστηρίζει..
Ευχαριστούμε πολύ τον Παναγιώτη Καραγιάννη Συμβαίνει τώρα για τις φωτογραφίες.